Saturday, April 4, 2015

Di hari minggu ni berkira2 buat cheese cake+ roti bun...tambahn2 lg arini berday kakak...sambut sederhana dgn air tangan sendiri...rasa kejap je 4.4.2012-4.4.2015...dah 3 tahun kakak...umi syg kakak...smga menjadi anak yang solehah kakak...
 Bismillah....
 Butter roll bun
Roti in d making by kakak👍 

Tuesday, March 31, 2015

Arini hari ke4 sklh stlh dua bulan bercuti honeymoon dgn bby baru...😏😏😏💕💕💕💕...teruja sbb malish illeria baru sampai...medala manual ku yang lama masih digunakan...malish illeria utk d sklh sbb kesuntukan masa....arini first pam jam 9.30pg dpt 7oz 10minit...teruja woooo, jimat masa....kalau biasa guna medela manual 15-20 minit dpt 4.5 oz...padaku dua2 best dan ada kelebihan....medela blh bawa kemana2 sbb manual xbyk compartment...malish illeria plk kena bwk power band+ motor...keduadua lembut je suction...

Sklh mcm biasa pkl 5 baru balik...so utk org yg bgtau cikgu balik awal tu noo yer..kdg2 klau ada program kena tido di sklh... Bby buat ape ye dirumah...msti krohhhh jerrr ni...😪hihihi

Thursday, March 19, 2015

sekian lama

Lama sgt2 dh xupdate blog ni..semenjak abis kursus dpli dulu2....akrg dah ada 2 org anak dah☺☺..dah jd makmak bdk dah skrg....
 Kakak n baby💕💕💕

Wednesday, June 29, 2011

Nak pasang wayaring @ tambh suis...

kepda kawan2 yng ingin mmsg wyring rumh@pasang suis@lmpu@kipas@baiki wayaring bolehlh hubungi Suami saya Mohd syukri d nombor 013-9645927.

Friday, January 14, 2011

Beli Online? Buatlah pilihan bijak

Tips beli secara online


Beberapa tips membeli secara online supaya tidak ditipu.

1. Berhubung melalui SMS, ini kerana khidmat telepon bimbit kini memerlukan pendaftaran alamat . oleh itu jika berlaku sesuatu pihak kerajaan mudah mengesan penjual tersebut.

2. Buat survey harga market di internet bagi bandingan harga.

3. Berhubung dengan penjual dari masa kesemasa hingga produk yang dibeli sampai.

4. Pilih peniaga yang mendapat komen yang baik (reputasi) dari pembeli lain.

5. Jangan terpedaya dengan testimoni selidik mungkin itu komen rakan-rakan penjual. Testimoni biarlah dari pembeli sendiri… newbie

copy dr : http://plazacentre.net/?p=33

Wednesday, March 3, 2010

Sunday, February 7, 2010

Sains dan Teknologi- Puisi Sains

Sains dan Teknologi
Sesungguhnya hati ini tersentuh
kerana suatu waktu dahulu
langit di sini sungguh biru
demi masa … sesungguhnya manusia boleh berubah.
Darah dan air mata
tidak bernilai lagi dalam hati manusia
kerana sifat tamak dan haloba
telah menguasai diri.
Sains dan teknologi
telah digunakan untuk membunuh
manusia yang tidak bersalah
kerana peluru-peluru berpandu telah dicipta
untuk membunuh manusia lain.
Di sini langit tidak berseri lagi
air-air mengalir lesu
kerana langit telah dihitamkan
dengan kemajuan sains dan teknologi.